[[[["field24","equal_to","Zelf een school toevoegen"]],[["show_fields","field4,field5,field6,field7,field8,field9,field25,field26,field29,field28"],["hide_fields","field21"]],"and"]]
1 Maak een profiel aan
2 Registreer jouw school
3 Super, start met meten!
Gegevens van de leerkracht
Staat je school niet in de lijst?
Gegevens van de school
Je bent bijna klaar!

Hallo [field2],

Met een laatste klik hieronder is jouw klas of school ingeschreven voor AIRbezen@school! Begin september krijg je van ons een mailtje met meer informatie. Tot dan!

keyboard_arrow_leftVORIGE
VOLGENDEkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Ben je nog niet helemaal overtuigd?

Dat kan. AIRbezen@School is opgezet als een interactief project, waarbij jullie de ruimte krijgen om zelf aan de slag te gaan volgens eigen kennis, kunde en tijd. We willen jullie de handvaten aanreiken om zelf onderzoek te doen en zo meer te zijn dan een instrument in de dataverzameling. Het is de bedoeling om de leerlingen, elk op hun eigen niveau, te betrekken bij de diverse fasen van wetenschappelijk onderzoek.

Nog steeds niet helemaal zeker? Je kan altijd contact met ons opnemen via het contactformulier.